written by נכתב ע"י אופיר שץ | FutureValue


ייעוץ פנסיוני מלבד העיסוק במתן ייעוץ בכל הקשור למכשירים פיננסיים לחסכון בטווח הקצר והארוך ותכנון הקצבה העתידית זו שתעניק שמירה על רמת החיים בעתיד, ביום הפרישה עוסק גם בבחינת צרכיהם של החוסכים בכל הקשור להגנות ביטוחיות וזאת במטרה להעניק כלים, הכוונה ותכנון בבחינת המוצרים הביטוחיים אלה שיעניקו רשת ביטחון עבור החוסכים ובני משפחתם.

ע"מ לבחור את המוצר הביטוחי הנכון, הבאנו לכם כאן 7 טיפים שיסייעו לכם לברור ולבחור את המוצרים הרווחים והמתאימים בשוק הביטוח.

טיפים אלו מטרתם לשפוך מעט אור במטרה לאפשר לכם להתמודד עם עולם שלרבים זר ומבלבל.

על כל שאלה או תהייה, אתם מוזמנים להכנס לפורום שלנו או לפנות אלינו ישירות בעזרת דרכי ההתקשרות הזמינים באתר.

חסוך עכשיו בהנחות

טיפ מספר 1

הנחות בביטוח חיים למקרה מוות

למאמר בהרחבה
טיפים ביטוח חיים במנהלים

טיפ מספר 2

ביטוח חיים למקרה מוות בביטוח מנהלים

למאמר בהרחבה

טיפ מספר 3

סטאטוס מעשנים בביטוח חיים

למאמר בהרחבה
טיפים בביטוח חיים פנסיוני

טיפ מספר 4

כיסויים ביטוחיים בקרן הפנסיה

למאמר בהרחבה
טיפים בביטוח חיים

טיפ מספר 5

ביטוח סיעודי פרטי

למאמר בהרחבה

טיפ מספר 6

ביטוח בעת גילוי מחלה קשה

למאמר בהרחבה

טיפ מספר 7

ביטוח רפואי בריאות פרטי

למאמר בהרחבה

הנחות בביטוח חיים למקרה מוות

מטרתו של ביטוח חיים למקרה מוות להעניק סכום ביטוח חד פעמי על מנת להבטיח את רווחת המשפחה ויציבותה הכלכלית במקרה לכתו המוקדם של המבוטח.

מחיר המוצר הביטוחי עולה מידי שנה ושונה ממחירו ביום ההצטרפות הראשון וזאת בשל שינוי גיל המבוטח, עליית הסיכון למימוש הביטוח וכמובן החלק היותר נסתר ללקוח ביום ההצטרפות היא ההנחה שדואגים בחברת הביטוח או המשווקים מטעם החברות לפתות אתכם.

הבעיה מתחילה בתום תקופת ההנחה. איך להתנהל נכון ולהמנע מהפתעות בבואכם לרכוש כיסוי ביטוחי.

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 1 - הנחות בביטוח חיים למקרה מוות

לפניכם הסברים ודוגמאות בהרחבה
קראו עוד בהרחבה

ביטוח חיים למקרה מוות בפוליסת ביטוח המנהלים

לפוליסת ביטוח מנהלים ותגמולים לעצמאיים ניתן להוסיף כיסוי לביטוח במקרה מוות.
עלות הכיסוי הביטוחי נלקחת מסך ההפקדה שמגיעה לחברת הביטוח , יחד עם דמי הניהול וכיסויי הביטוח הנוספים.

רוב החוסכים בין אם מודעים לקיומם של כיסויים ביטוחיים בפוליסה או לא, מאבדים עניין מהר מאוד בלגלות את מסלול הביטוח בין אם היסודי או הנוסף מה שנבדל משמעותית בעלות החודשית שאתם משלמים.

הכיסוי הביטוח נגלה לעניין לאלה שבאמת מעוניינים לאתר אבל המשימה הקשה יותר היא מה היא עלותו האמיתית של אותו כיסוי ביטוח? ביטוחי יסודי? קיימים 6 מסלולי ביטוח בתוכניות היותר ותיקות. רוצים לרכוש ביטוח ובכל זאת להרגיש שעשיתם את הדבר הנכון?

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 2-ביטוח חיים למקרה מוות בפוליסת ביטוח המנהלים

המרכיבים הביטוחיים בביטוח מנהלים
קראו עוד בהרחבה

מבוטחים בביטוח חיים ומפסיקים לעשן?

מבוטחים בביטוח חיים? סביר להניח שאת השאלון הרפואי אתם כבר מכירים. האם אתה בריא? האם ישנה מחלה קיימת אצל אחד מבני המשפחה הקרובה? ידוע לכם על בעיה רפואית קיימת? ואת השאלות שלעיתים גורמת להרמת גבה היא האם אתם מעשנים? מה הקשר לעישון?

לסטאטוס העישון חשיבות רבה בכל הקשור לרכישת ביטוח חיים. גם אם הצטרפתם לביטוח כמעשנים והפסקתם לפניכם מספר דגשים ועל מה חשוב לשים דגש לאורך חיי הפוליסה.

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 3 - מבוטחים בביטוח חיים ומפסיקים לעשן

איך מתקשר כאן נושא העישון? מה היתרון בנקודת זמן זו
קראו עוד בהרחבה

הכיסויים הביטוחיים בקרן פנסיה

החל משנת 2008 לאחר שמדינת ישראל חייבה את כל המעסיקים בצירופם של עובדיהם לפנסיית חובה, תוכנית פנסיונית אינה זרה עוד לאף אחד.

רובנו מצטרפים לתוכנית בקרן הפנסיה בין אם ע"י משווק פנסיוני/סוכן ביטוח או דרך קרן הפנסיה באופן ישיר.

חלקכם רווקים, נשואים או נשואים+ שמעוניינים להצטרף לא רק לקרן הפנסיה ע"מ לקבל פנסיה חודשית גבוהה ככל שתיהיה בגיל הפרישה אלא גם לבטח את ביטחון משפחתם ואת עצמכם מפני הלא ידוע.

מכאן ההתנהלות מתחילה להסתבך מעט. איזה מסלול ביטוחי? מה הוא המסלול המתאים והזול ביותר מבלי ליצור כפל ביטוחים?

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 4 - הכיסויים הביטוחיים בקרן פנסיה

על מה חשוב לשים לב? נשמח לשתף במאמר הבא
קראו עוד בהרחבה

ביטוח סיעודי? האם זה רק למבוגרים?

ישנה האוסיצאציה מעט קשה כאשר מעלים את המושג סיעודי.

מייד נזכרים בסבא וסבתא, בתי אבות, גיל מבוגר, קופות חולים אבל בסוף צריך לחזור להווה.

אין במאמר זה כוונה לשלוח אתכם לשוק הפתוח ולרכוש ביטוח סיעודי. רובכם בוודאי נחשף מידי פעם לסוכני השטח (סוכני ביטוח/משווקים של חברות והביטוח וקופות החולים) כאשר מחזרים אחריהם לרכוש מוצר ביטוחי זה.

מצד שני, אין במאמר זה רמז להתעלם מהם אבל חשוב לנו שבמידה והחלטתם לרכוש כיסוי ביטוחי למקרה של סיעוד לשים לב לפרטים הקטנים, אלו שלא תמיד רצים לחשוף בפניכם.

כוונתו להעניק כלים ככל שניתן במטרה להגיע לרכישת מוצר ביטוחי המתאים ,הנכון והאיכותי ככל שיהיה גם אם מעורבים מספר שחקני שוק שמרוב שחקנים איבדם כיוון ("כבר יש לי בקופת החולים", "זה לא מספיק", "אבל יש כפילויות").

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 5-ביטוח סיעודי? האם זה רק למבוגרים

מה היתרונות והחסרונות בביטוח סיעודי פרטי
קראו עוד בהרחבה

ביטוח בעת גילוי מחלה קשה

כיסוי ביטוחי זה הוא אחד הנפוצים בשוק הביטוח. לאור גידול המצטרפים לביטוח זה עולות גם השאלות. עם עליית שיעור החשיפה למחלות קשות, עולה הסיכון ורובנו מעוניינים להיות יותר בטוחים ולשמור על רמת החיים לה אנו רגילים.

רוב רובה של אוכלוסיית המצטרפים נוטה לסמוך על אותו סוכן ביטוח או משווק התוכנית הביטוחית מבלי לשים לב מהן אותן המחלות שמפניהן נישמר. שלא לדבר על סיפרון ההסכם שחתמתם עליו שסביר להניח כבר ננטש מרגע החתימה ולפני.

אם כך מהן אותן המחלות? האם מחלת הסרטן כלולה גם כן? סביר להניח שכן. אם כן האם סרטן מסוג A או סרטן מסוג B? אם מסוג A מהו גודל הגידול שאהיה מכוסה?

אף אחד מאיתנו לא מעוניין להמצא ברגע של תביעה מול חברת הביטוח ולגלות שהאותיות הקטנות היו לרעתנו. המטרה לשפוך מעט אור ולהיות עירניים רגע לפני שמצטרפים לתוכנית הביטוחית.

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 6 - ביטוח בעת גילוי מחלה קשה

מה חשוב לדעת כשרוכשים ביטוח מחלות קשות
קראו עוד בהרחבה

ביטוח בריאות פרטי. האם בחברת הביטוח, קופת החולים או שילוב בינהם

ביטוח בריאות הוא מזמן כבר לא מוצר חדש בשוק. אם טרם הספקתם להצטרף או מתכוננים להצטרף, אז קרוב לוודאי שאתם כבר מבוטחים בביטוח פרטי במסגרת היותכם חברים באחת מקופות החולים במסגרת שב"ן (שירותי בריאות נוספים).

זהו עוד אחד ממכלול המושגים שלא באמת ברורים לכולנו, מה הם כוללים והאם אנחנו באמת מכוסים ביטוחית. ואם לא מכוסים ב-100% אז לפחות שניהיה מודעים להשלכות חלילה ביום קרות אירוע ביטוחי.

ישנם שזכו להצטרף לביטוח בריאות פרטי במסגרת מקום עבודתם אם במסלול ביטוחי בסיסי (מה זה בסיסי? מי יודע?) עם אפשרות להרחיב ולצרף את בני המשפחה לביטוח רחב יותר וכמובן גם יקר יותר.

הבעיה מתחילה שכבר לא מבינים מהי אותה תוכנית. האם ישנן כפילויות? מי באמת יכול ומסוגל לקרוא את כל ההסכמים המנופחים שבסוף ילוו בהדרכה מצד סוכן הביטוח שבנה את התוכנית עם הארגון בו אתם עובדים. האם זה נכון וטוב למרות התוכנית הבסיסית? על כל זה ניתן

קראו עוד בהרחבה

טיפ מס' 7 - ביטוח בריאות פרטי

קראו עוד בהרחבה